creëer de ruimte om te kiezen

sessies
met
Merlijn

Hoe zal jouw leven over 5 jaar zijn als je ervoor kiest om met mij te werken?
Zal het jouw leven verruimen, grootser en mogelijker maken?

Kies. Verander. Creëer.

Wat zou jij willen veranderen om meer mogelijkheden te hebben?
Wat zou jij willen kiezen voor jou, met je lijf, in je werk of je leven?

In het leven kunnen we worden afgeremd door zelfoordeel, gezondheidsproblemen en mislukkingen uit het verleden. We verliezen onze sprankel en het vermogen om dingen te veranderen. We raken verdwaald in een zee van oordelen en beperkende overtuigingen… Maar alles is energie en het veranderen van dingen op een energetisch niveau kan enorme gevolgen hebben.

Daarom bied ik sessies en coaching aan die op energetisch niveau werken, om alles te veranderen wat vastzit in je leven, je bedrijf, je lichaam.

Je kunt voor een leven van magie en gemak en lichtheid kiezen.

Elke sessie is op unieke wijze afgestemd om dat te veranderen wat er ook voor je opkomt – het is een magische co-creatie in het moment… gefaciliteerd in alle lichtheid en zonder oordeel.

Kies uit een van de onderstaande sessietypen of bel mij om een combinatie van sessies in te stellen, afhankelijk van waar u zich bevindt en wat u wilt wijzigen.

Sessies kunnen persoonlijk met mij worden gedaan, waar ik ook ter wereld beschikbaar ben, en online via Zoom. Je kan een sessie van 60 minuten, 90 minuten en 120 minuten kiezen.

Wat kies jij?
coaching-clearing-03
KIES VOOR VERANDERING

Coaching & Clearing Sessies

Soms, wanneer we vastlopen in het dagelijksleven en in het bedrijfsleven, kunnen we de dingen niet in ons eentje veranderen.

We hebben gewoon iemand nodig om mee te praten, iemand die ons niet veroordeelt. Iemand die kan zien wat we niet in onszelf zien, en die wat ons tegenhoudt duidelijk kan maken.

Als je er klaar voor bent om meer lichtheid in je leven en je werk te kiezen, als je er klaar voor bent om op te ruimen wat je tegenhoudt, neem dan contact met mij op voor een sessie.

Deze coaching- en clearingsessies kunnen op locatie of via Zoom worden gedaan.

MEER GEMAK MET JE LIJF

Access Bars® & Access Lichaamswerk Sessies

We hebben allemaal trauma, leed, lichamelijke ongemakken en pijn ervaren, en toch is het lichaam in staat tot verbazingwekkende genezing. Het lijf heeft misschien alleen wat steun nodig, wat koestering, wat zorgzaamheid, een beetje helende aanraking om de oude, blokkerende energie los te laten en om weer heel te worden.

Er is zoveel meer gemak en flexibiliteit en vreugde mogelijk met jouw lichaam! De processen van Access Consciousness staan bekend om hun magische werking bij elke verwonding of ziekte, zodra je kiest ze te ontvangen.

Jouw lichaam is ook onderdeel van jouw realiteit op aarde. Als je leert te ontvangen met jouw lichaam opent het deuren naar andere mogelijkheden. Het laat weerstand versmelten in ruimte, mogelijkheden en andere keuzes.

Veel mensen laten ook weten dat na een sessie hun financiën weer beter lopen en dat de energie in hun leven en business weer meer op gang komt.

Deze Lichaamswerksessies nemen alleen op locatie plaats. Je lijf moet mee!
Neem contact op met Merlijn voor tijd en locatie mogelijkheden.

Body Work Sessions Merlijn
SOP Sessions Merlijn
CREEER JE LEVEN ALS EEN SYMFONIE VAN MOGELIJKHEDEN

Symphony Sessions

Een Symphony Session gaat over energetische empowerment en verandering, en kan een uitnodiging voor jou en je lichaam zijn om op een geheel andere manier open te staan voor LEVEN.

Als je ooit dingen in je leven, je lichaam of je werk heb willen veranderen door met een toverstaf te zwaaien, dan zou een Symphony Session misschien het dichtst bij komen om dat voor je te doen.

Symphony Sessions zijn gebaseerd op de Access Consciousness-tools en het energetische transformatiewerk van Dr. Dain Heer. Een sessie kan op locatie en online via Zoom worden gedaan.

hands-merlijn-field-02
EEN BEETJE UITLEG

Wat ontvang je in en bij een sessie?

Een eerste LIVE 1 op 1 sessie duurt minimaal 90 minuten.
Een eerste ONLINE 1 op 1 sessie duurt minimaal 60 minuten.

Zo nodig doen wij vooraf een intakegesprek van 5 á 10 minuten per telefoon.

Na afloop ontvang je ook de audio opnames van jouw coaching- en clearingsessie. Deze krijg je digitaal toegestuurd. Dan kun je deze zo vaak naluisteren als je wilt – hoe vaker je luistert hoe dynamischer de verandering zal zijn.

Mochten er specifieke tools worden gebruikt, dan kunnen die ook per email worden nagezonden.

Bij elke sessie komt er veel energie vrij en kan er veel veranderen, zorg dus dat je na een sessie jezelf de rust en het geduld en de ruimte gunt om de verandering door te laten werken. Wie weet veranderd er meer voor je dan je eerst dacht te kiezen!

Wil je graag een traject met meerdere sessies?

Neem gerust contact op om te bespreken wat er mogelijk is!

Sessions with Merlijn Wolsink