Testimonials Community
wat-zeggen-anderen

Het is mooi om deel van een community te zijn waar mensen die ook bewustzijn kiezen samen komen. In de community krijgt iedereen de ruimte om te vertellen waar zij tegen aanlopen. Iedereen kan dan daar ondersteuning geven.

 

Merlijn geeft aansluitend een prachtige aanbiedingen van programma’s, gastsprekers en vragencalls die overeenstemmen op de energie die in de groep ontstaat. Het aanbod is erg divers en heeft mij elke keer weer verrast!

 

De community draagt continu bij aan mijn leven doordat het mij ondersteund mij bij het kiezen van meer bewustzijn”

 

Nicky de Kruijf – Nicky Alexandra Photography

Access consciousness kwam op een moment in mijn leven, dankzij prachtige inspirerende posts van Merlijn Wolsink op Facebook. Ik zat privé in zeer zwaar weer. Het gemak en de lol die van de posts van Merlijn af spatte sprak me zo aan, dat ik dacht: “dat wil ik ook”. Toen ik van Merlijn de eerste tools en Access-vragen kreeg aangereikt, ben ik die meteen gaan toepassen in mijn leven.

 

Wat er daarmee veranderde was meteen zoveel, zo dynamisch en met zoveel gemak. Ik heb weer lol in mijn leven, ik durf mezelf te zijn (zonder bezig te zijn met de meningen van anderen), ik ben bewuster van mijn lichaam, kleuren zijn mooier, het contact met anderen verloopt simpeler, mijn onderneming is groter en groter sinds ik met Access tools begon, ik heb meer energie, ik geniet intenser van het leven, ik loop anders, ik praat anders, ik voel me beter dan ooit. EN ik durf anders dan anders te zijn.

 

Tot op de dag van vandaag speel ik met de Access Tools. Merlijn Wolsink is dagelijks een enorme bijdrage in mijn leven. Merlijn is zeer betrokken bij de deelnemers en laat totaal uit oordeel mensen kiezen wat ze zelf willen kiezen. Prachtig om te zien! Het gemak waarmee hij faciliteert is magisch. Als ik alleen al een app naar hem begin te schrijven, transformeert er al een hoop. Laat staan als hij een class geeft. Dank Merlijn voor wie je kiest te zijn! Hoe leuk kan het leven zijn?”

 

Daniëlle Lous – www.fabulousbeing.com

“Wauw, Foundation is magisch. En wat ben ik dankbaar voor zoveel lieve mensen om mij heen. En wat ben jij een groot geschenk Merlijn Wolsink . Wauw je faciliteert zo magisch. Empowert iedereen.

 

Ik voel me zo anders. Wat een verschil. Ik kwam vrijdag als bang bloempje binnen nog totaal verkrampt en wat ben ik open gegaan de afgelopen dagen. Gewoon zoveel meer ruimte. En ik voel mij gewoon een ander mens. En morgen dan nog zo een geweldige dag en wat een prachtige tools. Wat een geschenk voor mezelf en daarmee ook voor de wereld. Ik voel voor het eerst echt hoe krachtig oneindig wezen ik ben.

 

Waar ik vrijdag nog twijfelde en op het laatste moment nog meedoe. Zal ik de volgende keer geen moment meer twijfelen. Thank you! En deze woorden beschrijven niet eens wat ik ervaar”

 

Miranda van Houwelingen – www.leefjouwverlangensendromen.com

Dankzij Merlijn en zijn visie die ik leer kennen via een online programma, voel ik mij deze weken gelukkiger dan ik mij ooit heb durven voelen.”

 

Katya Verstraelen – www.bezieldezaken.be

 

Lees ook Katya’s BLOG “Merlijn de Tovenaar”

I had a session with magical Merlijn in Paris last week and my life is still expanding awesomely as a result. I feel no tension in my body and have such aw greater capacity for clarity of awareness of what’s fun for me to create and choose. During the session I found myself laughing so hard for no reason at all. When I had those flashing thoughts of judgments that I used to allow to stop and limit me, it just made me laugh even harder. None of them were real.

 

I’m so grateful to Merlijn for his capacities with bodies and awesome abilities to crate and be magic with molecule that create fabulous shifts and change.

 

Highly recommend a session with Merlijn … I’d have one every week if we were in the same country!”

 

Alun Jones, London – www.alun-jones.com

Alrighty. I’m experiencing as much CHANGE from a 1 HOUR SESSION with Merlijn Wolsink, as I did in the 4 day Access Foundations class. And I thought we’d only have time in 1 hour for 2-3 things. He’s FAST. He got to all 10 on my list! I’m now LOOKING for what “scares” me, cause I WANT to be bigger than that. And it’s WORKING. Plus I got 3 new clients in 3 days.”

 

Carol Lee, Psychotherapist. Portland, Oregon, US

Ik heb de serie ‘Voorbij aan Pijn’ calls gevolgd en nog niet eerder zon compleet programma en zoveel content en zulke uitgewerkte pdf’s en loops ontvangen. ❤️

 

Merlijn blijft oog houden voor een ieder en beantwoord je vragen.

 

Het is zo veel meer dan alleen over pijn. Communicatie met ons lichaam staat centraal. Met Merlijn leren wij anders om te gaan met de signalen die ons lichaam geeft. Hoe pakt het nog mooier en beter uit voorbij aan al jouw verwachtingen?

 

Echt een aanrader. Zo blij dat ik dit koos. En ja ik schrijf mij in voor deze nieuwe serie.

 

Lieve Merlijn en team ❤️dank je wel 💕

 

Sandra Banse – www.totaalbalans.net

 

Waar ga ik beginnen…… Alles is anders. Hoe ik mij voel, wat ik creëer, wat ik mij gewaar ben. Ik ben blij, energiek en ik bruis. Terwijl ik nog niet zo lang geleden dacht wat doe ik hier en wil ik hier wel zijn?

 

Na 30 dagen energy pulls, de Foundation én een waardevolle individuele sessie ben ik hier waar ik nu ben. En begrijp ik alles zoveel beter. I am a humanoid. I am psychic. Wat is er nog meer mogelijk?

 

Bianca Andeweg – Innerlijke Kracht, Training en Coaching

 

 

De Access Foundation Class is een super waardevol cadeau voor jezelf ❤️ met hele goede begeleiding van Merlijn en liefdevol armen van Renée voor/na en in de pauzes. 

Het heeft mij op alle gebieden in mijn leven heel veel gebracht! Dankbaar ❤️

 

Dory Masselink Hermans – Praktijk Energiebron

Mijn eerste live kennismaking met Merlijn was tijdens een Access Bars class die hij samen met Renee in Scheveningen gaf en wow, wat was ik blij dat ik voor deze datum had gekozen! Vanwege het enthousiasme, humor en zeker ook de deskundigheid en super verzorgde nazorg werd ik al snel geprikkeld tot meer.

 

Ook de Foundation class werd in dezelfde stijl gegeven en heb ik als verdiepend en verrijkend ervaren.

 

Blij word ik ook van de community, een uitnodigende plek met gelijkgestemden die ik als veilig en warm ervaar, waar vragen altijd beantwoorden worden door anderen en/of Merlijn zelf en er ook hier tools aangereikt worden waar je weer verder mee kunt als je daarvoor kiest.

 

En als kers op de taart de persoonlijke sessie die voor mij een grote shift heeft betekend, waarbij dingen opgelost en verandert werden, ik inzichten kreeg, mijn talenten en capaciteiten ben gaan erkennen en ontvangen en me veel meer bewust en gewaar ben van mijn kracht. Een verdieping en verrijking, niet alleen voor mijzelf en mijn lijf maar zeker ook in mijn werk in mijn praktijk met mijn cliënten een inspiratiebron.

 

Wat mij persoonlijk zo aanspreekt in Merlijn is de combinatie van diepgang en humor en speelsheid, een energie- en woordenvirtuoos die ook liefdevol confronterend kan zijn met een groot invoelend vermogen en een enorme kennis. Puur, gedreven en authentiek.

 

“You being you, changing the world” vind ik goed passen op Merlijn en voor mij mede hierom een inspiratiebron. Dank voor jou lieve Merlijn!

 

Janny Jansen – www.innergyforlife.nl

 

Begin dit jaar had ik nog nooit gehoord van “Access Consciousness”.  Ik hoorde er voor het eerst over in een webinar van Merlijn en Maartje.  Kort daarna heb ik dan bij Merlijn een bars sessie gedaan.

 

In het voorjaar heb ik het programma grenzeloos creëren van Merlijn en Maartje gevolgd, en dan waren er de energy pulls door Merlijn en Rachael O’Brien…. En sindsdien ben ik gewoon niet meer gestopt met de energy pulls, ik zit in de community bij Merlijn.

 

Voor mij was het vanaf het begin duidelijk dat het belangrijk was om mij elke dag te kunnen engageren omdat dat de manier is om mij iets eigen te maken.  Door het programma grenzeloos creëren en door de dagelijkse energy pulls heb ik acces consciousness en de tools beter leren kennen en vooral leren gebruiken en toepassen.

 

En neen, ik kan geen supergrote sprongen vermelden of geen spectaculaire veranderingen maar wel een ongelooflijk verschil in “gewaar zijn”, zoveel meer gemak rond geld, zoveel meer lichtheid, zoveel helderder inzichten in wat ik wel wil en waar ik voor kies, meer contact met de Aarde… ook het ervaren van de energie van de oneindige mogelijkheden, het loslaten van oordelen… vertrouwen voelen tot in mijn diepste wezen terwijl het tevoren vooral een weten was…

 

Ik ben enorm dankbaar dat ik Access Consciousness mocht leren kennen en ik ben open om nog heel veel te leren en om te kunnen bijdragen.”

 

Greet Ceulemans – www.gcm-a.be

Ik ben superdankbaar voor de lessen die ik van Merlijn heb geleerd. De community ervaar ik als een verdiepingscursus voor mijn weg binnen Access Consciousness, en mijn weg in het leven, en het helpt mij om een betere Practitioner en Facilitator te zijn, dan ik was zonder zijn input.

 

Merlijn is een woordenkunstenaar met zijn vragen en clearings. Zoveel van geleerd. Ook zo top dat hij persoonlijk reageert op je vragen en dat hij gasten uitnodigt voor interviews, waar zowel hijzelf, als wij als community groep, van leren. Geweldig hoe hij dan ook weer hun training of boek een podium geeft.

 

Hij is puur en gewoon zichzelf en integer, daarbij bijzonder invoelend, en een voorbeeld en inspiratiebron voor mij om in mijn werk, op mijn manier, een topper te worden om anderen in hun kracht te zetten met o.a. de Access tools.

 

Hoeveel mooier zal de wereld nog worden, met meer van zulke mensen? Dank je wel Merlijn, vanuit mijn hart.”

 

Marjan Laning – www.shiatsu-wolvega.nl

 

Merlijn weet en voelt als geen ander hoe je vanuit plezier, liefde en vertrouwen kan samenwerken met het oneindige universum en de aarde. Hij helpt je direct, eerlijk en met overgave.

 

Je stapt in jou grootsheid. Je gaat voorbij aan je eigen verwachtingen en alles wat er mogelijk is. En hoe fijn is het om steeds al je verwachtingen, conclusies en oordelen die je tegenkomt te kunnen ont creëren en vernietigen?

 

De tools en tips die Merlijn hiervoor aanreikt vind ik meer dan geweldig! Dankbaar ben ik dat Merlijn zich volledig verbonden voelt met alles en iedereen om zijn waarde zo open en liefdevol te verspreiden”

 

Manon van der Heijden-Lodder – www.praktijkuitzichtdoorinzicht.nl

DANKBAAR voor jou Merlijn. Je hebt mijn BEWUSTZIJN vergroot voor het maken van nieuwe KEUZES en wat dat allemaal kan CREËREN…

 

Begin 2013: Ik kwam in contact met Access consciousness bij jou MERLIJN . Ik wist niet wat mij overkwam, maar er gebeurde van alles in mijn lijf en in mijn leven.

 

Sindsdien heb ik jouw magische energie diverse keren op mijn pad gehad. Nog meer classes, de foundation 2 keer, en recent de online community’s: 30 dagen geld energy pull, en volg de energie. Jij en je energie zijn er altijd wanneer ik toe ben aan verandering. Wat weet ik :-). Jouw bijdrage aan energie, hoe je bent en doet, en de mensen die je introduceert via de community en natuurlijk je vragen hebben mij, mijn gezin en mijn business empowered en vooral geïnspireerd.

 

Het heeft mede mogelijk gemaakt dat ik steeds meer mijn eigen potentie ben gaan omarmen. En ik zet dit net als jij in voor mezelf en de mensen die ik in mijn leven heb en ontmoet. In mijn praktijk maak ik daardoor de mooiste transformaties mee omdat ik alle tools en kennis verweef met alle andere methodieken en kennis. Dit maakt mij blij…..Hoe wordt het nog beter dan dat?”

 

Corrie Geuze Heerens – www.hypnotherapeutcgh.nl

 

Oehhhhh erg mooie opdracht bij een ministerie van Fianciën in the pocket!

Cliënten blijven aanmelden en terugkomen. M’n opgezette lessen stromen vol. En een, toch wel, door mij gemanifesteerde reis naar HongKong die door een organisatie betaald wordt met voor het grootste deel het verblijf, zij betalen ook nog m’n voorstellingen uit waar in eerste instantie geen spraken van was.

Dus meer omzet, stijgend (hoger dan dat ik ooit kon bedenken) uurtarief, vliegtickets, VISA, 4 en 5 sterren hotels!”


✨Hoe wordt het nog beter dan dit?

Margriet de Rijk – M-aM Performing Arts