over

Merlijn Wolsink

Entrepreneur. Facilitator. Spreker. Danser. Beach Boy. Body Magician

geen-oordeel-zinnen

Merlijn Wolsink leidt zijn fulltime internationale coaching, body work en training business, waarin hij een grote variëteit aan trainingen en workshops biedt en met privé cliënten werkt.

Merlijn faciliteert hoogwaardig, transformerend, levensveranderend en energiek coaching en lichaamswerk. Hij is een absoluut expert in het verschuiven en veranderen van blokkades en energie op mentaal, emotioneel en fysiek niveau, waarbij hij vanuit eigen inzicht en met de tools en processen van Access Consciousness®  werkt.

Merlijn’s live en online trainingen zijn high-energy, licht, speels, hands-on, praktisch, aards, magisch en hebben al veel verandering verzorgd voor veel personen wereldwijd. De trainingen en workshops staan in teken van Empowerment, mensen in staat te stellen hun eigen talenten en gaven te erkennen, herkennen en gebruiken, om uit het verleden te komen en om een ‘zwakte’ of ‘verkeerdheid’ op praktische wijze in eigen kracht om te toveren. Ontdek je eigen tovenaar…

Hij heeft over de hele wereld gewerkt en getraind. Als professioneel danser, zanger, acteur en supervisor was hij op en achter de bühne werkzaam in veel theater shows in Europa. Hij ontving diverse studiebeurzen – waaronder een Fulbright Award – om in de VS te studeren.

Merlijn werkt al ruim 6  jaar met de Access Consciousness™ Tools en stond als een van de actieve pioniers aan de wieg van het meeste dat Access Consciousness in Nederland kent qua mogelijkheden, vertalingen en evenementen.

merlijn_merlijnwolsink

Magie komt wanneer je het leven ziet als een doorlopende creatie…

Wat ik graag zou zien is een realiteit waar bewustzijn en keuze gezien en gebruikt worden als kracht om te creëren. Waarin mensen empowered worden en zijn om hun eigen talenten en gaven te erkennen, herkennen en te leren gebruiken. 

sessions-website

Sessies met Merlijn

Elke sessie is op unieke wijze afgestemd om dat te veranderen wat er ook voor je opkomt – het is een magische co-creatie in het moment… gefaciliteerd in alle lichtheid en zonder oordeel.

dawid-zawila-279998-unsplash

Access Consciousness®

Access biedt tools om alle soorten en maten van beperkingen op hoge snelheid te veranderen en het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren.

classes-merlijn

Classes met Merlijn

Merlijn’s live en online trainingen zijn high-energy, licht, speels, hands-on, praktisch, aards, magisch en hebben al veel verandering verzorgd voor veel personen wereldwijd.