Access Consciousness Find the greatness of you

Wat is Access Consciousness?

Access Consciousness™ is enorm grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Access biedt tools om alle soorten en maten van beperkingen op hoge snelheid te veranderen en het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren.

Wat als je nooit tot een oordeel of conclusie te komen?

“Conversations In Consciousness”

documentaire met Gary Douglas en Dr. Dain Heer

Wat zijn de oneindige mogelijkheden?

Access Consciousness biedt tools en informatie om elke energie praktisch en snel te veranderen en te transformeren. Jaren en levens aan beperkingen en on-bewustzijn kunnen in een handomdraai worden opgelost met de dynamische clearing processen. Of het nou gaat om de overblijfselen van misbruik ten tijde van de kinderjaren, zelfoordeel, oververmoeidheid, angstpatronen, ziekte, ontwikkeling van de vaardigheid om meer geld te ontvangen, een duurzame business te creëren of betere seks en gezonde relaties te hebben… Zo veel meer is mogelijk met deze methode en filosofie en zoveel meer verandering kan er gecreëerd worden in maar een half uur spelen met de Access Tools.

De Access Tools bestaan uit zijn verbale, energetische en manuele processen en technieken. Het zogenaamde verbal processing, met het stellen van vragen en het gebruiken van de Access Clearing Statement en de energetische ‘hands-on’ lichaamsprocessen Access Bars™ en Access Body Processing. Deze technieken maken gebruik van de energie die iedereen is en toegang tot heeft.

Als je iets daadwerkelijk wilt veranderen, stellen deze tools je in staat om de beperkingen de je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten zodat je weer een andere keuze kunt maken.

Alle beperkende gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en andere onbewuste programmering blijvend te veranderen.

Jouw Visie creëert jouw realiteit.

Wat je ook kiest te veranderen, met gebruik van de Access tools het is te transformeren op manieren die je niet eerder mogelijk voor mogelijk hield. Het enige wat vereist is, is de wil om ruimte te maken voor iets wat beter werkt voor jou.

Wat zou er gebeuren als je je visie zou veranderen en bepaalde standpunten en conclusies zou laten gaan? Wat is er juist aan jou dat je nog niet snapt?

Wat als je in plaats van trauma, drama, verdriet, innerlijk gevecht en oordeel zou kunnen kiezen voor een realiteit met meer ruimte, helderheid, gemak, plezier en welzijn en welvaart?

Lees meer over Access Consciousness op de officiële website.

UPCOMING CLASSES

Het begin en de toekomst van Access Consciousness

Shannon O’Hara in geprek met Gary Douglas en Dr. Dain Heer

Access Clearing Statement™ – POC & POD

Power of Consciousness
Wat is de Clearing Statement? Merlijn legt het hier uit
Dr. Dain Heer van Access Consciousness™ over de Access Clearing Statement

(Als je op het rondje rechtsonder klikt, kan je Nederlandse ondertiteling instellen)

Hier vindt je de officiële website van de Access Consciousness Clearing Statement.

De Access Clearing Statement is als een Toverstaf...

Heb jij ooit gewild om alles te kunnen veranderen door het simpelweg te vragen om te veranderen? Dat doet de Clearing Statement.

De Clearing Statement is een afkorting voor vele pagina’s aan clearing materiaal die we gebruiken om verschillende energieën te ‘clearen’, op te lossen, of klaren, te “POD en POC-en”

POC & POD

POC staat voor ‘Point Of Creation’ – Punt van creatie: daar waar het ‘zaadje’ van je probleem geplant is, in welk leven dan ook.

POD staat voor ‘Point Of Destruction’ – Punt van vernietiging: alles wat je hebt gedaan om de ‘dorenstruik’ die het zaadje veroorzaakt heeft in stand te houden.

In een notendop: Door de energie of het gevoel op te roepen en daarna de Clearing Statement uit te spreken of deze te te “POD en POC-en” vraag je de energie om direct terug gaan naar het punt van creatie, waar het ‘zaadje’ van de vaak onbekende bron ooit geplant is, om daar de beperking te laten oplossen, het ‘zaadje’ uit de grond trekken.

Je kunt dit zien zien als een stofzuiger die de energie die je oproept, opzuigt.

Hoe was Merlijn’s eerste ervaring met de Clearing Statement?
Werkelijk Loslaten door te ‘Vernietigen en Ontcreëren’

Waarom vernietigen en ontcreëren..?

Waarom hetzelfde blijven creëren of eraan vast houden als het je beperkt?
We ontcreëren en vernietigen dus niet de situatie of waar we het over hebben. We nemen de energetische lading weg en neutraliseren deze zodat de te veranderen situatie kan veranderen. Afgezien van de informatie. Zo ontstaat er ruimte om een nieuwe keuze te maken en je kan wat je ‘cleart’ altijd weer opnieuw kiezen.

Het ‘vernietigen en ontcreëren’ en ‘POC & POD-en’ van energieën is de sleutel om deze werkelijk los te laten en te veranderen.

Hoe gebruik je de Clearing Statement?

Soms zit je al midden in de energie van een gedachte, gevoel, emotie of herinnering. Het voelt beperkend en niet vrij en zou je dit graag lichter willen maken of de lading op willen lossen.  Dan kan je de clearing statement gebruiken!

Zeg dan, in jezelf of hard op:

‘Alles wat dit is, vernietig en ontcreëer ik nu.
Right & Wrong, Good & Bad, POC & POD, All 9, Shorts, Boys & Beyonds’.

Of simpelweg: ‘Alles wat dit is: POC en POD’

Je kan ook een vraag stellen over de beperking of blokkade om zoveel mogelijk energie op te roepen. Die vraag behoeft geen antwoord, we willen alleen de energie ervan omhoog halen die de vraag of het onderwerp oproept.

Je zou jezelf bijvoorbeeld kunnen vragen: “Wat heb ik besloten over … (kwestie of probleem)… dat ik heb?”.
Je hoeft er niets over te zeggen of te denken, en voel de energie die opkomt (hoe het ‘voelt’).
Zeg dan, in jezelf of hard op:

‘Alles wat dit is, vernietig en ontcreëer ik nu.
Right and Wrong, Good and Bad, POC and POD, All 9, Shorts, Boys and Beyonds’.

Of vaak zeggen we ook simpelweg ‘POC en POD” deze energie’.

Je kan dit meerdere malen doen omdat er soms meerdere lagen zijn. Merk hoe het anders aanvoelt of de energie veranderd nadat je dit gedaan hebt.
Zo verander en meester je zelf je energiehuishouding.

Haal je gedachten uit de weg en laat de energie het werkt doen

Deze Tools is ontworpen om je denkende, logische brein te omzeilen. Als je het met je gedachten had uit kunnen vogelen had je dat wellicht allang gedaan!

Ook al versta je de Clearing Statement niet en begrijp je cognitief niet wat het doet, je hoeft het ook niet te begrijpen om er praktisch en pragmatisch mee te werken. Het werkt als je hem gebruikt.

EN je hoeft NIET te weten waar je zaadje geplant zit!

In meerdere talen gebruikt met de Clearing Statement in het engels omdat deze zo ontworpen is en makkelijk en snel werkt.

Volledige Nederlandse uitleg van de Clearing Statement

Hier is een uitgebreide uitleg over wat de afkorting van de Clearing Statement precies inhoud en wat we oplossen, “clearen” op energetisch niveau.

Right & Wrong, Good & Bad, POC & POD, All 9, Shorts, Boys & Beyonds
of:
Juist & Verkeerd, Goed & Slecht, POC & POD, Alle 9, Shorts, Boys & Beyonds

Right, Wrong, Good, Bad – Staat voor alles en overal waar je je mee geïdentificeerd, verbonden of ingestemd hebt, of je verzet of gereageerd hebt op iets wat Goed of Verkeerd, Juist of Slecht was. Zelfs het denken dat iets goed is houd je vast op dezelfde plek en snijd je af van het vermogen om je bewust te zijn van alle andere (oneindige) mogelijkheden en keuzes die we tot ons beschikking hebben.

POC – (Point Of Creation) – Punt van creatie: waar een gedachte, gevoel, oordeel, waarneming, beslissing of besluit, gedraging, projectie, verwachting etc. begonnen is.

Dus daar waar het zaadje van je probleem geplant is.

POD – (Point Of Destruction) – Punt van vernietiging: waar een gedachte, gevoel, oordeel, waarneming, beslissing of besluit, gedraging, projectie, verwachting etc. je schade heeft toe gebracht om datgene wat je wilt “clearen” in stand te houden.

Dus alles wat je hebt gedaan om het onkruid wat het zaadje veroorzaakt heeft en je tuin verziekt in stand te houden.

All 9 – Staat voor alle 9 lagen die we aanspreken in deze energetische schoonmaak.

De uitgebreide versie van “All 9” staat voor:

1- Hoe hebben we dit goed, juist, perfect en correct of verkeerd, fout, slecht, verschrikkelijk, gemeen en vals gemaakt?
2- Hoe verkleint dat ons?
3- Hoe maakt dat ons absoluut, totaal, onherroepelijk, oneindig, compleet en eeuwig zinloos/nutteloos?
4- Wat zijn de beloningen die dit goed, juist, perfect en correct of fout, slecht, verschrikkelijk, gemeen en vals maken?
5- Welke keuzes hebben we gemaakt en maken we?
6- Welke creaties creëren de verplichtingen en beloftes aan de creatie van onze beperkingen?
7- Hoeveel beperkingen van dimensionaliteit houden dit in stand?
8- Hoeveel controle, definities, beperkingen, vormen, structuren, belangen, lineairiteiten, concentriciteiten van jou houden dit in stand?
9- Wat wil je niet vernietigen dat dit in bestaan houdt?

Shorts – Afkorting (“Shortspeak”) voor de betekenis ervan. Wat is er zinvol en zinloos aan dit? Wat is is hier de straf en de beloning voor? Wat betekend het voor ons? Hoe maken we het zinloos? Waar straffen we en martelen we onszelf voor in relatie ermee? Wat is daar de beloning voor? Hoeveel lagen en geen-lagen hebben we in verband ermee? Hoe veel zinloos bla bla hebben we in relatie met…?

Boys – We denken vaak dat we voor het oplossen van problemen de lagen moeten afpellen tot waar de oorzaak en oplossing van ons probleem zit. Zoals het afpellen van een ui. Wat als dat proces je zelfgenezende vermogen in de weg staat omdat je nooit tot de kern lijkt te komen?

Wat als je het “probleem” meer als bellenblazen ziet. Wanneer er een bel uiteenspat vormt er zich een andere, en nog een, en nog een. De enige manier om de bellen te laten stoppen met vormen is door te stoppen met blazen.

Dus, in plaats van je probleem te zien als het afpellen van een ui, waarom niet gewoon de energie elimineren die de bellen blijft blazen, zodat je het niet langer in stand houdt?

De bellen zijn “Boys in the Hood” genoemd. Nu is dit afgekort naar “Boys”.

Beyonds – Doorgaans een sensatie of gevoel, zelden een emotie of gedachte. Een moment dat je adem stokt, of hart lijkt te stoppen. Een “Oh My God” moment, voorbij aan geloof, realiteit, verbeelding, begrip of denkbeeld, waarneming, rationalisering, vergiffenis en alle andere vormen van “voorbij aan …”

Elke Clearing werkt door…

Elke keer als je één van deze (zelfgecreëerde) beperkingen oplost met de Clearing Statement, los je dezelfde beperkingen op voor nog duizenden andere mensen. Al deze mensen waarmee je verbonden bent in dit leven en in vorige levens, komen bij elkaar uit op in ieder geval 350,000 mensen. Als jij verandert, profiteren zij daarvan mee op energetisch niveau.

De hele planeet wordt lichter als jij je blokkades en opgelegde beperkingen los laat en zo draagt elke clearing en keuze bij aan bewustwording.

Voor meer over de Clearing statement, kun je ook de officiële website bezoeken.

Het openbaar en zakelijk gebruiken van de Access Consciousness™ Clearing Statement en de Access Consciousness™ Tools

De Access Consciousness™ Clearing Statement is een vastgelegd handelsmerk van Access Consciousness™ (® voor de Verenigde Staten, ™ voor andere landen buiten de VS).

Gebruik deze Tool in eerste instantie voor jezelf! Als je hier als openbaar en als ondernemer of facilitator mee aan de slag wilt en/of het voor eigen producten wilt gebruiken zijn daar vanuit Access Consciousness richtlijnen aan verbonden. Daarvoor is het vereist dat je Access Consciousness Certified Facilitator bent en dat is niet zonder reden. Op www.accessconsciousness.com kan je er meer over lezen.

Als je vragen hebt kan je altijd even contact opnemen!

sessions-website

Sessies met Merlijn

Elke sessie is op unieke wijze afgestemd om dat te veranderen wat er ook voor je opkomt – het is een magische co-creatie in het moment… gefaciliteerd in alle lichtheid en zonder oordeel.

merlijn-bars-participants

Classes met Merlijn

Merlijn’s live en online trainingen zijn high-energy, licht, speels, hands-on, praktisch, aards, magisch en hebben al veel verandering verzorgd voor veel personen wereldwijd.

access-shop

De Access Shop

Ga eens lekker snuffelen en ontdek een schat aan boeken, audios, telecalls, livestream classes en andere producten, over ieder onderwerp, van Gary Douglas en Dr. Dain Heer en anderen…