Locaties in Den Haag, Scheveningen en Dordrecht

Adres, OV en parkeren

Parkeren en parkeerkosten zijn ten alle tijden de verantwoordelijkheid van de automobilist.

Den Haag – Scheveningen

ADRES – Google Maps
Seinpostduin 545
2586 EE Den Haag

OV *
Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl
Dichtstbijzijnde tram en bus haltes (vanaf Den Haag Centraal Station en Holland Spoor en Laan van NOI)
TRAM 1: halte Badhuiskade, 1 min lopen | halte Kurhaus en Keizerstraat, ± 5/10 min lopen
TRAM 9: halte Circustheater of Kurhaus is ± 5/10 minuten lopen.
BUS 22: halte Badhuiskade, 1 min lopen | halte Kurhausweg en Keizerstraat, ± 5/10 min lopen
BUS 21 & 23: halte Kurhausweg, ± 5/10 min lopen

 

Praktijk en Studio: Lourdeskerk Studio (voormalig Omni Centrum)

Neem het Circustheater als referentiepunt. (zie de afbeelding hieronder)

ADRES – Google Maps
2e Messstraat 108
2586 XG Den Haag

De ingang van de Class ruimte is aan de achterkant van de Kerk, niet aan het plein bij de trams, parkeerplaats en het Circustheater! Loop aub. rechts om de kerk en de gebouwen heen, ga links op de 2e Messstraat om de achteringang met de grote trap en houten deuren te vinden.

OV *
TRAM 9 halte in de buurt: Circustheater of Kurhaus
TRAM 1
halte Scheveningse slag Beelden aan Zee
BUS 21, 22, 23 halte Kurhausweg

Zoek je eigen reis even uit op www.9292.nl

 

PARKEREN in SCHEVENINGEN **

Zie HIER het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren, even inzoomen op Scheveningen. Je kan per gebied het tarief en de maximale parkeertijd op straat bekijken door de parkeerzones aan te klikken.

Parkeren in de straten voor de deur is gratis tot 13:00 en is dagelijks betaald parkeren van 13:00 – 24:00, voor periodes van maximaal 2 uur voor €2,10 (ook makkelijk op afstand te verlengen met een parkeer app als je die gebruikt: zone 2082).
Parkeren in de buurt op straat parkeren tijdens een daagse trainingen is niet aan te raden aangezien dit zones zijn waar je maar een beperkte tijd (max. 120 minuten) kan staan.

Met een parkeer betaalapp **(Yellowbrick / Parkline etc.) kan je ook maximaal 120 minuten (sommige delen 60 minuten) betalen. Vervolgens moet je weer 120 minuten wachten voordat je deze weer kan verlengen.

Betaalde Parkeergarages in de buurt zijn Gevers Deynootplein (Kurhaus) en Nieuwe Parklaan (Circustheater)

 

GRATIS PARKEREN

Zie HIER* het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren

* klik op deze pagina’s de verschillende zones aan en bekijk in de zijbalk op welke tijden voor deze zone betaald parkeren geldt.

Gratis parkeren kan heel de dag in omgeving Westbroekpark, op en om de Nieuwe Parklaan en Badhuisweg, in het gebied van de richting de scheveningse bosjes (vanaf de locatie gezien: vanaf de nieuwe Duinweg), Cremer weg en Westbroekpark, ± 10/15 minuten lopen, of een paar haltes Tram 9 vanaf de Wagenaarweg of Nieuwe Duinweg. – Google Maps

Gratis parkeren vlakbij het Seinpostduin kan tot 13:00 op de Jurriaan Kokstraat en de Badhuiskade en de zones die dat aangeven. Parkeren op het Seinpostduin zelf is niet handig omdat je hier maar 1 uur maximaal mag staan.

In Scheveningen Haven is het vanaf 18:00 betaald parkeren. Als je voor een Access Bars Class komt, kan je op voorhand al je parkeer app instellen om om 18:00 aan te gaan of kan je ter plekke al betalen in de automaten.

 

 

Dordrecht

Van der Linden, Body & Mind Wellness Relaxed.nu

ADRESGoogle Maps
Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

OV *
Vanaf het Dordrecht Centraal Station is het een paar minuten lopen.

Bushalte Dordrecht Centrum is schuin voor de deur.

PARKEREN **

Zie HIER het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren, even inzoomen op Dordrecht Centrum

Bij deze locatie is het betaald parkeren van 12.00u tot 18.00u (€ 8.50 totaal). Deze parkeeroptie geldt niet voor de strook recht voor de ingang van Relaxed (zone 7812 = max 30 min. zodoende niet aan te raden) Aan de overkant van de straat in het plantsoen en in de zijstraten is met gemak te parkeren. De andere parkeerzones zijn wel voor de hele dag en die kan je dus ‘s morgens vroeg meteen in gebruik nemen middels betaling bij de parkeer automaat of via een parkeer betaalapp je **(Yellowbrick / Parkline etc.)

GRATIS PARKEREN kan op de Mauritsweg (gebruik je navigatie) ter hoogte van de Johan Willem Frisostraat Google Maps. Loop dan door het Weizichtpark richting de achterkant van het station – loop onder het station door – voor eruit rechtdoor de stationsweg op – deze loopt over in de Johan de Wittstraat met aan de Rechterkant nr. 160b. Dit is max. 10 minuten lopen. Neem in dit geval je OV-kaart mee voor vrije doorgang onder het station door. Als je geen OV kaart hebt kan je door het tunneltje aan het begin van de Mauritsweg, bij de Dubbeldamseweg-Zuid Google Maps. Dit is iets langer lopen.

 

Adres Praktijkruimte Emobalans &
Access Bars Classes voor minder dan 8 personen

ADRES – Google Maps
Boris Pasternakerf 30
3315 BP Dordrecht

OV *
Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl

BUS 5 halte Jean-Paul Sartre erf in Dordrecht, ± 2/3 minuten lopen.
Deze gaat vanaf Dordrecht Centraal Station

Vanaf halte Jean-Paul Sartre erf daar met de richting van de bus meelopen Blijf aan de rechter kant van de weg, de kant waar je uitgestapt bent. Loop over de stoep langs de twee galerijflats en het huizenblok, passeer het water aan de rechter kant, steek het fietspad over, dan de eerste rechtsaf, tussen de flat en de parkeerplekken door het plein op: het het eerste huizenblok aan de rechterkant, nr. 30.

Vanaf NS station Dordrecht Stadspolders is het ±15 min. lopen naar de locatie
Google Maps

PARKEREN **
Parkeren in de buurt van de locatie is (nog steeds) gratis parkeren. De locatie is gelegen aan een pleintje met parkeerplekken. Mochten deze vol zijn dan kan je in andere straten en pleintjes in de wijk Parkeren

 

* Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl

** Parkeren, parkeerkosten en parkeerboetes zijn altijd de verantwoordelijkheid van de automobilist.