foundation-png-layover-02

Creëer Jouw Leven en Realiteit
& Word Leider en Creator van Jouw Leven

Is het nu de tijd…?

Weet jij dat er meer mogelijk is voor jou?

Wil jij nog meer RUIMTE voor jou en jouw lichaam door wat niet werkt te laten gaan?
En JOUW EIGEN WERKELIJKHEID en het LEVEN dat JIJ WENST te CREËREN?

Dan is de Access Foundation Class voor jou!

Voor alles wat niet werkt in het leven moet je functioneren vanuit een beperking. Jij hebt toegang tot het creëren van alles in jouw leven. Maar als je een beetje bent zoals ik, zit je wellicht vast in wat zelfoordeel en overtuigingen die je in polariteit – goed en fout – houden, in plaats van totale vrijheid te hebben.

Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets; het gaat voorbij aan de polariteit van goed en fout, naar de toelating, dankbaarheid, mogelijkheden en vraag die werkelijk mogelijk is.

Wanneer je de ruimte van totale vrijheid hebt, kan je creëren met het universum en verschijnt alles waar je om vraagt als magie.

De Access Foundation Class biedt pragmatische tools die de dingen in jouw leven veranderen die je nog niet hebt kunnen veranderen.

Is het nu de tijd om te gaan creëren voorbij aan je verbeelding en verwachtingen?

Gary Douglas & Dr. Dain Heer over de Access Foundation Class

(Als je op het rondje rechtsonder klikt, kan je Nederlandse ondertiteling instellen)

Access Consciousness® “The Foundation” Class – 4 Dagen

Deze Class ontdoet het fundament van beperkingen waar vanuit je dacht te moeten functioneren en leven, alsof je geen andere keuze hebt!

Deze class is een intensieve 4-daagse verkenning van wat er nog meer mogelijk is.

De Foundation Class creëert een besef van de fundering van bewustzijn dat je nog niet in je leven gebruikt hebt en het geeft je de capaciteit om totaal andere dingen te kiezen waartoe je nog niet eerder in staat was om ze te kiezen.

In de Foundation begin je te ontdekken welke overtuigingen, oordelen en gezichtspunten je belemmeren en wat er mogelijk is als je die zou veranderen: functioneren vanuit vragen, keuze, mogelijkheden en bijdrage.

Als je alles zou kunnen kiezen, wat zou dat dan zijn? Wat als je een leven kon leven waarin je niet langer het effect van deze realiteit bent?

De class biedt je honderden Tools inclusief enkele Hands-on bodyprocessen die je in staat stellen alles te veranderen dat niet meer werkt voor jou.

Je maakt uitgebreid kennis met de elementen van creatie, intimiteit, relaties, seks, geld, jouw verbondenheid met de aarde en jouw eigen vermogen om te helen.
De grootste potentie is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.

Ook zal je je gewaar worden van hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt met gemak kan genereren en in bestaan kan brengen?

Wat wil jij veranderen, loslaten, kiezen en creëren?

Lees meer over Access Consciousness

Merlijn en Foundation Class Participants

WAT JIJ ONTVANGT:

  • Live, persoonlijke facilitatie van Merlijn Wolsink, Gecertificeerd Access Consciousness Facilitator
  • Tools die alle situaties en energie snel kunnen veranderen
  • De geheimen van het kiezen voor jezelf
  • Hands-on energetische lichaamsprocessen voor dynamische verandering en heling
  • Het loslaten van zelfoordeel en negativiteit
  • Het clearen van het verleden en het leven creëren wat jij graag zou willen leven
  • en nog veel meer…

Testimonials

Wauw, Foundation is magisch. En wat ben ik dankbaar voor zoveel lieve mensen om mij heen. En wat ben jij een groot geschenk Merlijn Wolsink . Wauw je faciliteert zo magisch. Empowert iedereen. Ik voel me zo anders. Wat een verschil. Ik kwam vrijdag als bang bloempje binnen nog totaal verkrampt en wat ben ik open gegaan de afgelopen dagen. Gewoon zoveel meer ruimte. En ik voel mij gewoon een ander mens. En morgen dan nog zo een geweldige dag en wat een prachtige tools. Wat een geschenk voor mezelf en daarmee ook voor de wereld. Ik voel voor het eerst echt hoe krachtig oneindig wezen ik ben. Waar ik vrijdag nog twijfelde en op het laatste moment nog meedoe. Zal ik de volgende keer geen moment meer twijfelen. Thank you❤ En deze woorden beschrijven niet eens wat ik ervaar. ~ Miranda

“Begin december heb ik de foundation class bij Merlijn gevolgd. Dit was een ware I opener. In mijn basis is alles anders en de class werkt nog steeds op mij door. Merlijn laat zich leiden door de energie en weet daardoor feilloos de juiste vragen te stellen. Alleen datgene wat je op dat moment nodig hebt/kunt dragen wordt aangeraakt op de manier waarop je dit kunt ontvangen.
Ik heb zoveel inzichten en clearing gekregen op situaties die me al jaren parten speelde. Eindelijk heb ik mezelf teruggevonden en sta ik met meer ease, joy and glory in het leven.

De foundation class is de raket naar meer bewustzijn en een absolute aanrader als jij op zoek bent naar tools om jezelf te faciliteren. Voelt deze cursus licht? Gun jezelf deze 4 dagen van transformatie en “pooffff”. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult hebben!!! Gun jezelf deze 4 dagen van transformatie en “pooffff”. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult hebben!!! Hoe kan de foundation bijdragen aan jouw leven? Wat weet jij? Wat is er mogelijk voor jou?” – Leonie

Informatie over het volgen van de Foundation Class

Duur: 4 dagen
Tijd: 10.00 – ±18.00 uur
dagelijks
Investering in jou en de rest van uw leven: €1400,-
Herhaling binnen een jaar 50%.
Prijs vastgesteld door Access Consciousness™ per 1 januari 2018.
Pre-requisites: een eendaagse Access Bars® Class

Lees hier meer over Access Bars en de Access Bars Classes!

LET OP: Je hoeft maar een (1) Bars Class gedaan te hebben om deel te nemen aan de Foundation Class! (Niet 3 Bars Classes die vereist zijn om Access Bars® Facilitator te worden)

De prijs van deze workshop is inclusief uitgebreide handleiding met alle tools, processen en lichaamsprocessen, opnames van de workshop, thee, koffie, versnaperingen en veel verandering.

Heb je deze training al gedaan en wil je deze herhalen? De 50% herhalingsprijs geldt binnen een jaar na afronding van de trainingen met een gecertificeerd Access Consciousness Facilitator. De geldende prijs is 50% van de huidige volle prijs.

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen Gratis deelnemen samen met een betalende volwassene en in overleg met de Merlijn. Zij ontvangen geen handleiding. 16-17 jarigen betalen 50% en ontvangen wel een handleiding.

NOTE: Vraag jouw kind aub. wel of zij er zelf willen zijn en mee willen doen. Er is geen oppas aanwezig. Elke ouder moet zelf ook in de volledige Class mee kunnen doen. Elke ouder heeft zelf de verantwoording voor zijn of haar kind.

Waar houdt Merlijn zijn Foundation class?

Wil je weten waar Merlijn vaak te vinden is? Wat is er allemaal mogelijk?

De mantra van Access Consciousness®

Alles in het leven komt ons toe met gemak, vreugde en glorie™

Geeft Merlijn ook Access Bars® Classes?

Ja!
En nog veel meer…